Азаров заради виборчої кампанії пішов на один день у відпустку

12 жовтня 08:07

Прем'єр Микола Азаров взяв один день відпустки і відбув у Миколаївську область для спілкування з виборцями. Він проведе обласні збори з партійним активом та виступить на мітингу, після якого поспілкується з виборцями.

 

Прем'єр-міністр України, перший номер виборчого списку Партії регіонів Микола Азаров взяв відпустку 12 жовтня на один день для проведення зустрічей з виборцями в Миколаєві, повідомила прес-служба прем'єра

В ході поїздки Азаров огляне спортивне містечко, ознайомиться з ходом реконструкції Пролетарського скверу, дасть інтерв'ю обласній телерадіокомпанії, проведе обласні збори з партійним активом та виступить на мітингу, після якого поспілкується з виборцями.

Як відомо, на передвиборчому з'їзді Партії регіонів Азарова затвердили «першим номером» у партійному списку. Разом з тим, довгострокову відпустку через виборчу кампанію прем'єр вирішив не брати.

Парламентські вибори в Україні відбудуться 28 жовтня. Вони пройдуть за змішаною системою: половину депутатського корпусу (225 осіб) буде обрано за партійними списками, другу половину - в мажоритарних округах.

Згідно з більшістю опитувань, за партійними списками 5%-ний виборчий бар'єр подолають чотири політичні сили: Партія регіонів, «Батьківщина», «УДАР» та КПУ
. !zn

Читайте також:

Абітурієнти парламенту (аналітика списків)

Партія регіонів визначиться з союзниками в Раді тільки після виборів

Азаров піде у відпустку після виборів - в листопаді

Клюєв похвалився, що в списку регіоналів «серйозно представлений бізнес»