Азаров уникає не тільки чорнобильців, а й львівських журналістів

02 грудня 13:09

Сьогодні під час відвідин у Львові корпорації «Енергоресурс-Інвест» прем'єр-міністр України Микола Азаров під час попередньо анонсованого брифінгу відмовився спілкуватися з представниками ЗМІ.

 

Журналісти, яких привезли на підприємство, очікували прибуття прем'єр-міністра, плануючи поспілкуватися з М.Азаровим як щодо загальноукраїнських проблем, так і проблемних питань Львівської області.

Оглянувши підприємство, М.Азаров підійшов до журналістів, розповів, що його приємно здивували низькі ціни на львівських ринках на картоплю, моркву, буряк, відзначив позитивний досвід оптового ринку «Шувар» у Львові, модель якого стала прикладом для будівництва ринків в Україні.

Також він зазначив, що на корпорації «Енергоресурс-Інвест» ознайомився з цікавими проектами енергозберігаючих технологій, пообіцяв виконати озвучені представниками влади проблемні питання, зокрема, щодо водопостачання і каналізації і, не чекаючи запитань кількох десятків журналістів, побажав, щоб матчі Євро-2012 у Львові пройшли цікаво.

Після цього М.Азаров залишив підприємство, так і не давши можливості журналістам поставити хоч одне питання.

Сьогодні М.Азаров також планує відвідати автомобільну дорогу державного значення Львів - Краковець, після чого, близько 15.30, заплановано його відліт до Києва.

Як повідомлялося, голодуючі в Донецьку чорнобильці з 15 листопада вимагають зустрічі з прем'єр-міністром М.Азаровим, яка досі не відбулася.