Азаров "точно" не буде очолювати виборчий штаб ПР

21 квiтня 06:24

Азаров виключив, що він може очолити виборчий штаб: "Я точно не буду главою передвиборного штабу". За його словами, "поєднувати прем'єр-міністра і виборчий штаб - це нереально абсолютно".

 

Прем'єр Микола Азаров не буде очолювати виборчий штаб Партії регіонів на виборах до Верховної Ради. Про це він заявив увечері в п'ятницю, 20 квітня, в ефірі телеканалу "Інтер".

"У понеділок (23 квітня, - ред.) відбудеться засідання політради і президії Партії регіонів. Я її буду проводити, цю політраду. На ній буде розглянута ціла низка питань, у тому числі і питання про організацію нашого штабу", - розповів лідер Партії регіонів.

"Ось тоді в понеділок ми і оголосимо про рішення політради", - уточнив він.

При цьому Азаров виключив, що він може очолити виборчий штаб: "Я точно не буду главою передвиборного штабу. Це я можу обіцяти. Бо поєднувати посаду прем'єр-міністра і виборчий штаб - це нереально абсолютно".

Клюєв вважає, що передвиборний штаб ПР очолить Єфремов або Тігіпко



Азаров також повідомив, що "31 липня відбудеться з'їзд Партії регіонів".

"Визначимося з виборчою стратегією, приймемо програму, з якою партія піде на вибори", - уточнив він, додавши, що з'їзд вирішить, чи буде він брати участь у виборчій політиці. !zn

Читайте також:

РНБО відверто перетворюють на виборчий штаб Партії регіонів, - Безсмертний

Президент закликав забезпечити рівні умови для всіх політсил на виборах у Раду

Азаров стурбований міфом про те, що Партія регіонів сфальсифікує вибори

Єфремов закликає голосувати за регіоналів, інакше «нам буде погано всім»