Азаров побив прем'єрський рекорд Тимошенко

03 грудня 16:49

Микола Азаров пробув на посаді глави уряду 999 днів, що є рекордним показником для українських прем'єрів. На другому місці Юлія Тимошенко з результатом 812 днів.

 

Нинішній виконуючий обов'язки глави Кабінету міністрів Микола Азаров пропрацював на посаді прем'єр-міністра 999 днів. Ця цифра - рекордний показник серед вітчизняних прем'єрів, підрахували українські ЗМІ.

Друге місце за тривалістю безперервного перебування на посаді глави уряду займає його попередниця - лідер партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Вона пропрацювала прем'єром 812 днів - з грудня 2007-го по березень 2010 року.

В цілому ж за тривалістю перебування на посаді прем'єра Тимошенко обходить Азарова з показником у 1029 днів, оскільки обіймала цю посаду з лютого по вересень 2005 року.

При цьому в якості виконуючого обов'язки голови Кабміну Азаров провів 1041 день, а Тимошенко - 1040.

Нагадаємо, 3 грудня стало відомо, що Віктор Янукович відправив у відставку Кабінет міністрів Миколи Азарова в повному складі. Сам прем'єр і сім міністрів за підсумками парламентських виборів пройшли до Верховної Ради і написали заяви про складення своїх повноважень на користь парламентської роботи. !zn

Читайте також:

Ціна зимових шин для броньованого «Мерседеса» Азарова перевищує вартість нового авто

Азаров, незважаючи на відставку, продовжить «служити на благо України»


Новий Кабмін буде призначено після обрання спікера Ради