Азаров переконаний, що уряд зробив все можливе для демократичних виборів

24 жовтня 08:40

Уряд створив всі необхідні умови для проведення вільних і демократичних парламентських виборів, вважає Микола Азаров. Він також вимагає від місцевої влади максимального сприяння міжнародним спостерігачам.

 

Уряд створив всі необхідні матеріально-технічні умови для проведення вільних і демократичних парламентських виборів, заявляє прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Хочу констатувати, що уряд вчасно створив усі необхідні матеріально-технічні умови для проведення вільних і демократичних виборів... Ми зробили все можливе, щоб вибори в країні пройшли максимально коректно і прозоро, безперешкодно для всіх політичних сил", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

- Спостерігачі викрили сина Азарова у підкупі виборців і незаконній агітації

Прем'єр зазначив, що не повинно бути ніяких перешкод для проведення політичними силами агітації перед виборами і що правоохоронні органи повинні оперативно реагувати на будь-які порушення.

Азаров вимагає від місцевої влади максимального сприяння міжнародним спостерігачам, які будуть присутні у день голосування на парламентських виборах. "Навіть натяк на відмову співпрацювати, зволікання з розглядом питань уряд буде розглядати, як надзвичайну ситуацію, створену з вашої провини", - заявив глава українського уряду.

Як відомо, спостерігачі зафіксували у сина прем'єр-міністра, кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Олексія Азарова більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії.

Парламентські вибори повинні пройти 28 жовтня. !zn

Читайте також:

Бютівець розповів про схему фальсифікації виборів провладними кандидатами

«Батьківщина» і «Свобода» проведуть паралельний підрахунок голосів

Прямий підкуп виборців став основною проблемою парламентських виборів