Азаров назвав імпічмент Януковичу «катастрофою»

19 жовтня 15:41

На думку Азарова, у Об'єднаної опозиції зараз немає реальних кандидатів у президенти України. «Цих ліриків від опозиції? Це взагалі виглядає несерйозно», - сказав Азаров, забувши про Тимошенко.

 

Імпічмент президенту України - це катастрофа для країни. Про це в інтерв'ю Харківському обласному державному телебаченню сказав голова Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров, відповідаючи на запитання, як імпічмент може відбитися на соціально-економічному становищі держави.

«Я однозначно скажу - це катастрофа. І ми з попередньою владою до цієї катастрофи підійшли. І якби був інший результат на виборах 2010 року, то Україна, дійсно, була б повністю в катастрофі. Тут навіть ніяких сумнівів не виникає», - сказав Азаров.

На його думку, у Об'єднаної опозиції зараз немає реальних кандидатів у президенти України.

«Ось гасло, заклик - «Імпічмент президента». Що він дає? А кого в президенти? Цих ліриків від опозиції? Це взагалі виглядає несерйозно, щонайменше», - сказав Азаров.

- Соцопитування: Опозиція за партійними списками візьме 125 мандатів з 225

Він висловив переконання, що на майбутніх парламентських виборах переможе Партія регіонів. На думку Азарова, в опозиційних політичних сил немає конструктивної програми розвитку України.

«Я вже зараз бачу, мої поїздки, соціологія показують, що Партія регіонів впевнено переможе на цих виборах. У наших опонентів нічого конструктивного запропонувати людям немає. У них немає конструктивної програми», - сказав він. !zn

Читайте також:

Зустріч з Януковичем нагадала Кличку сходку 90-х років


Українці назвали «справжньою жінкою» Тимошенко, «справжнім чоловіком» - Кличка

Три чверті прихильників опозиції підтримують імпічмент Януковичу

Об'єднана опозиція готує позов до Євросуду проти Януковича за «чітким переліком звинувачень»