Азаров вважає, що він вільно володіє українською мовою (ФОТО)

08 лютого 07:22

В анкеті прем'єра зазначено, що він вільно володіє українською та російською мовами, а також читає і говорить англійською мовою.

 

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що він вільно володіє українською мовою. Про це свідчить запис у анкеті прем'єра, яку оприлюднив на своїй сторінці у Facebook представник Свободи Олександр Аронець.

Свободівець відзначає, що виявив опублікований документ "на підвіконні у Верховній Раді".

В анкеті зазначено, що прем'єр вільно володіє російською та українською мовами, а також читає і говорить англійською мовою.

Раніше Азаров заявив в парламенті, що готовий покращувати свою українську мову разом із Фаріон. Фаріон взяла слово і сказала, що зробила над собою надзусилля, щоб послухати доповідь кандидата на посаду прем'єр-міністра. "Мови не знають або політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат ви знаходитесь?" - запитала вона. На обидва ці питання Азаров відповів коротко: "Я згоден з вами покращувати українську мову".

http://intv.ua

Пізніше вона подарувала прем'єру свою монографію "Мовна норма: знищення, пошук, оновлення". "Варто пам'ятати, що мудрим є зовсім не той, хто не робить помилок, а той, хто хоче і може їх виправляти. Всі ми semper tiro. Нехай нам щастить у пізнанні глибин мови як народу протягом всіх дарованих років", - написала Фаріон.

Також вона повідомила, що книга доповнена диском, на якому - малюнки її студентів на мовну тематику. "Азарову складно пізнавати через слова українську мову, можливо, йому буде легше через малюнки", - заявила вона. !zn

Читайте також:

Фаріон подарувала Азарову малюнки для вивчення української мови

Азаров погодився покращувати свою українську мову разом з Фаріон

Азаров пояснив, що в Україні не утискають українську мову

Суд захистив Колесніченка, який назвав галицький діалект "відрижкою"