Азаров визнав відставання від плану реформ, але пообіцяв виправити

17 сiчня 13:04

Янукович звинуватив чиновників у саботажі реформ. Азаров визнав, що все йде не так, як хотілося б. Наприклад, у деяких областях забули відкрити центри з надання адміністративних послуг.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що рівень проведення реформ в Україні в 2012 році не можна вважати задовільним. Про це він заявив на засіданні Комітету економічних реформ.

"Багато важливих запланованих цілей не досягнуто. Рівень виконання не може нас задовольнити", - сказав Азаров.

При цьому він підкреслив, що в 2013 році новому складу уряду необхідно буде проаналізувати прорахунки 2012 року і активізувати роботу щодо продовження проведення реформ у всіх сферах.

"Першочергове завдання нових керівників напрямків реформ - якомога швидше проаналізувати причини допущеного відставання і у максимально стислі терміни ліквідувати; організувати чітке виконання Національного плану дій у 2013 році", - сказав прем'єр.

При цьому він не деталізував, у яких напрямках і з яких причин відбулося відставання від планів виконання реформ.

Водночас Азаров зазначив, що в низці областей недостатніми темпами проходить робота зі створення центрів екстреної медичної допомоги, а у Волинській, Закарпатській, Полтавській і Тернопільській областях гальмується створення центру з надання адміністративних послуг.

Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович, відкриваючи засідання Комітету з економічних реформ, відзначив низький рівень реалізації реформ в Україні і назвав "саботажем" невиконання запланованих реформ. !zn

Читайте також:

Азаров збільшив штат секретаріату Кабміну до 720 людей

Янукович звинуватив чиновників у гальмуванні реформ

Азаров наказав терміново готуватися до епідемії грипу

Азаров доручив комунальникам готуватися до нових снігопадів