Азаров так і не з'явився у Раді на годину питань до уряду

19 квiтня 12:20

У прем'єра не знайшлося часу бути присутнім на засіданні парламенту, де опозиція мала намір висловити недовіру його уряду.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров так і не з'явився на "Годину питань до уряду у Верховній Раді України e п'ятницю, 19 квітня. У цей же день опозиція планувала розглянути питання відставки Кабінету міністрів.

Так, під час години питань до уряду доповідав і відповідав на запитання депутатів щодо стану справ в АПК міністр аграрної політики України Микола Присяжнюк.

Раніше сьогодні спікер Ради Володимир Рибак повідомив, що Азаров знаходиться на нараді. Спікер заявив, що прем'єр все ж планує прийти в парламент, щоб відповісти на питання депутатів. При цьому він не уточнив, в якій нараді бере участь Азаров.

Втім, після завершення години питань об 11:18, Рибак приступив до оголошення депутатських запитів.

Нагадаємо, раніше Азаров висловив своє невдоволення тим, як пройшла попередня "година питань до уряду (відбулася 22 березня). Він заявив, що деякі виступи депутатів - звичайно ж від опозиції - були "образливими і з погрозами на адресу уряду", і загалом зводили дискусію "у площину базарних міркувань", і прем'єр шкодує, що "конструктивного" діалогу не вийшло. !zn

Читайте також:

У Раді чекають на Азарова на годину питань до уряду

Верховна Рада розгляне відставку Азарова вже у п'ятницю

Янукович запропонував давати опозиціонерам по хвилині на виступи на засіданнях Кабміну

Азаров незадоволений тим, як пройшла у Раді "година питань до уряду"