Азаров проведе велику прес-конференцію разом з віце-прем'єрами

15 березня 12:38

На 19 березня глава уряду запланував масштабне спілкування з пресою. Після нього до журналістам вийдуть Арбузов, Бойко і Грищенко.

 

Прем'єр-міністр Микола Азаров 19 березня проведе прес-конференцію для центральних, регіональних та іноземних засобів масової інформації. Після глави Кабміну з журналістами поспілкуються його заступники.

Як повідомила прес-служба уряду, прес-конференція почнеться в клубі Кабміну (вул. Інститутська, 7) об 11:00. Спілкування Азарова з пресою в прямому ефірі покаже Перший національний, а в режимі on-line прес-конференція буде транслюватися на персональній сторінці прем'єра у Facebook.

З 14:00 до 16:00 на питання журналістів будуть відповідати перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, а також віце-прем'єри Юрій Бойко і Костянтин Грищенко.

Нагадаємо, нещодавно, 12 березня Азаров зустрічався з журналістами центральних українських телеканалів. А раніше, 1 березня, на честь свого трирічного перебування у владі прес-конференцію дав президент Віктор Янукович.

При цьому Азаров останнім часом неодноразово критикував роботу ЗМІ. Так, наприкінці січня він заявив, що "висмоктана з пальця" критика уряду на деяких телеканалах "відволікає чиновників від роботи", оскільки їм доводиться перевіряти неправдиву інформацію. !zn

Читайте також:

Янукович пообіцяв подолати свою нелюбов до прес-конференцій

Азаров вилаяв ЗМІ за скандальність і скепсис

У ПР відповіли на випад російського ТБ на адресу Януковича: у самих "справи погані", а Путіна чекає Майдан

Азарова "шокував" випуск новин на одному з телеканалів