Азаров поскаржився, що опозиція заважає його конструктивній роботі

06 березня 10:33

Азаров розкритикував опозицію за те, що вона не тільки не намагається виконати свої передвиборчі обіцянки, але і не дає працювати всьому законодавчого органу.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров засуджує блокування роботи Верховної Ради України опозицією, і вважає, що вона використовує будь-який привід, щоб перешкодити конструктивній роботі влади.

"Опозиція використовує будь-який привід, щоб заблокувати конструктивну роботу влади. Уряд рішуче засуджує блокування роботи Верховної Ради. Разом з тим, ми готові до конструктивної роботи", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу, 6 березня.

Азаров розкритикував опозицію за те, що вона не тільки не намагається виконати свої передвиборчі обіцянки, але і не дає працювати всьому законодавчого органу.

"Опозиція не дає працювати всьому законодавчого органу. Більше того, представники опозиції намагалися зірвати засідання уряду, на якому розглядалася доленосна активізація вітчизняної економіки. І де ж ці пропозиції, з якими вони нібито прийшли до уряду? Де їхній погляд на протидію кризі? Немає нічого", - підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, вранці 5 березня опозиційні депутати заблокували трибуну і президію парламенту. Причиною стала спроба позбавити Сергія Власенка депутатського мандата. 6 березня блокування продовжилося.

Зазначимо також, що раніше депутати з опозиційних фракцій блокували трибуну і президію парламенту протягом майже 3 тижнів - з 5 по 22 лютого, вимагаючи впровадити персональне голосування.

Після розблокування 22 лютого було проведено одне пленарне засідання, після чого депутати пішли на перерву до 5 березня. !zn

Читайте також:

Опозиція заблокувала трибуну і президію Ради

Опозиція вважає, що позбавлення Веревського мандата було спланованим шоу Партії регіонів

Рибак: Регіонали почекають день-два, а потім розблокують Раду силою

Яценюк: На Власенку тестують схему для повної ліквідації опозиції