Азаров не задоволений тим, як пройшла в Раді "година питань" до уряду

22 березня 18:29

За словами Азарова, деякі виступи були "образливими і з погрозами на адресу уряду", і загалом дискусію було зведено "у площину базарних розмірковувань".

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров жалкує про те, що на "годині уряду" у Верховній Раді в п'ятницю, 22 березня, з депутатами не вийшло "конструктивного" діалогу. Про це він написав на своїй сторінці в фейсбук, в рамках традиційного спілкування з користувачами.

"На превеликий жаль, конструктивної дискусії не було, всі питання з боку опозиції говорили про те, що вони ніяк не можуть відійти від пристрастей виборчої кампанії. А деякі виступи були і з погрозами на адресу Уряду, і образливі були для Уряду, і, загалом-то, зводили дискусію в площину базарних міркувань", - написав він.

- На "допит" Азарова опозиції виділили всього 15 хвилин

На думку Азарова, такий тон дискусії принижує не уряд - а тих, хто в такому тоні веде дискусію (тобто самих депутатів), а в цілому принижує весь парламент і Україну.

"У тій складній економічній ситуації, в якій перебуває країна, напевно пора відмовитися від популізму, від прагнення сподобатися. Настав час показати свої знання, здатність запропонувати конструктивне рішення... якби так було - ми були б вдячні нашим критикам", - відзначив прем'єр і попросив не зводити все "до банальних і примітивним популістських питань". !zn

Читайте також:

Азарову не подобається, коли міністрів "хапають за рукави і задають питання"

За перші 100 днів роботи нової Ради в депутатів було 53 вихідних

Азаров пообіцяв опозиції відзвітувати про виконання бюджету

Опозиція зареєструвала в Раді резолюцію про відставку Азарова