Ар'єв: У акціях проти Тимошенко біля Печерського суду використовують дітей-сиріт

14 серпня 10:13

На мітингу проти Тимошенко біля Печерського суду використовують дітей-сиріт. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Володимир Ар'єв, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

 

«Щойно подзвонила мені співробітниця одного з київських інтернатів для сиріт. Плаче. Каже, що їх шантажує управління освіти. Мовляв, нехай ваші старші вихованці не їдять даремно державні хліба влітку, тому надсилайте на акцію проти Юлі на Хрещатик. А якщо не підуть, то взимку не буде в інтернаті тепла», - написав нардеп.

«Тобто, у Калашникова вже використовують сиріт як рабів! Сволота все ж у владі», - зазначив А. Ар'єв.
За його словами, називати прізвище вихователя інтернату та установу поки не буде, тому що «установу розірвуть разом з вихованцями».
Політик також повідомив, що звернеться до Генпрокуратури із запитом, щоб перевірити факт присутності неповнолітніх сиріт на мітингах Калашникова.
У свою чергу прес-служба «Народної самооборони» звертається до уповноваженого глави держави з прав дитини перевірити факти незаконного або примусового залучення неповнолітніх дітей-сиріт до участі в мітингах протесту на Хрещатику.
Біля Печерського райсуду Києва на Хрещатику з 5 серпня, коли була арештована екс-прем'єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, проходить акція на її підтримку. Крім того, поруч із наметовим містечком прихильників Ю. Тимошенко розмістилися їхні опоненти, організовані «Загальновійськовим союзом України». Цю акцію координує одіозний екс-депутат від Партії регіонів Олег Калашников.