Арбузов має намір виправляти ситуацію в країні разом з Королевською

24 грудня 18:15

Економічна ситуація в країні дуже непроста, визнав новопризначений перший віце-прем'єр Арбузов. Стан справ він буде виправляти разом з новим міністром соціальної політики Королевською.

 

Політику уряду України потрібно зробити зрозумілою для населення, а соціальний захист - ефективним, заявив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов, представляючи колективу Міністерства соціальної політики нового керівника - Наталію Королевську.
При цьому він зазначив, що Королевська - досвідчений політик і фахівець. Її навички дозволяють зробити так, як це необхідно в поточних умовах.
Арбузов визнав, що економічна ситуація в країні на сьогоднішній день дуже непроста. «Криза вже знаходиться і в нашій країні. Як ви знаєте, проблема зовнішніх ринків дуже швидко інтегрується в Україну. Тому вважаю, що перед нами з вами стоїть завдання ситуацію виправити», - сказав перший віце-прем'єр.
У свою чергу, Королевська зазначила, що бачить в якості мети побудову ефективної системи соцзахисту населення та уникнути нових помилок.
«Ми дуже добре розуміємо, що за 21 рік в Україні не було як такої соціальної політики», - констатувала вона.
Новий глава Мінсоцполітики зазначила, що програма її дій буде представлена ​​найближчим часом, але не стала відповідати на запитання про перспективу досягнення зарплати в країні рівня 1 тис. євро
Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович призначив Королівську міністром соціальної політики в понеділок. Королевська - лідер партії «Україна - Вперед!», що не пройшла до парламенту.
Влітку поточного року вона представила свою книгу «Нова економіка - нова країна», в якій викладено основні положення плану економічних перетворень, реалізація яких дозволить за п'ять років забезпечити в Україні середні зарплати в розмірі 1 тис. євро і пенсії - 500 євро. !zn
Читайте також: