Американські військові готували замах на Обаму

29 серпня 04:41

У США виявлена ​​група осіб, які готували державний переворот і вбивство президента Барака Обами. Змовники планували захопити низку стратегічних об'єктів, а потім убити президента країни.

 

Четверо американських військовослужбовців звинувачуються у підготовці державного перевороту і вбивства президента країни Барака Обами.

4 змовника з міста Форте-Стюарт у Джорджії закупили зброю та вибухівку на 87 тисяч доларів і планували захопити склади озброєнь у Форте-Стюарт, підірвати будівлю управління внутрішньої безпеки та гідроспоруд штату Вашингтон. Після цього передбачалося здійснити замах на президента Обаму і, як наслідок, державний переворот у США

Зловмисники, які є чинними і колишніми військовослужбовцями, створили підпільну організацію під назвою «Назавжди безсмертні, завжди готові» (Forever Enduring Always Ready, FEAR).

У грудні минулого року ця група під проводом рядового Ісаака Агігі вбили власного спільника і його кохану, які могли повідомити владі про їхні злочинні плани.

На думку слідства, мотивацією для здійснення державного перевороту стала гостра неприязнь до чинного президента. Наразі учасники змови заарештовані.

Нагадаємо, у травні 2010 року, Грегорі Гаррісон, учитель геометрії в одній зі шкіл штату Алабама на півдні США, пояснював тему кутів на прикладі можливого замаху на президента країни Барака Обаму. !zn

Читайте також:

Барак Обама образив турків, поговоривши з турецьким прем'єром з битою в руках (фото)


Американці віддають перевагу Обаму в якості захисника від інопланетян

Клінтон переконала Обаму знищити бен Ладена

Ромні звинуватив Обаму в зраді Польщі і Чехії на догоду Росії