11 лівоцентристських партій збираються об’єднатися

22 листопада 06:20

Координаційна рада в складі керівників 11 лівоцентристських партій України погодили Угоду про порядок об’єднання. Про це повідомила прес-служба партії «Справедливість».

 

Координаційна рада в складі керівників партій: Соціалістична партія України в особі голови партії Олександра Мороза, партія «Справедливість» в особі голови партії Станіслава Ніколаєнка, Селянська партія України в особі голови партії Зиновія Холоднюка, партія «Народна влада» в особі голови партії Йосипа Вінського, партія Відродження села в особі голови партії Дмитра Вороніна, Всеукраїнська партія «Дітей війни» в особі голови партії Валерія Іващенка, Українська селянська демократична партія в особі голови партії Дмитра Андрієвського, політична партія «Всеукраїнський патріотичний Союз» в особі голови партії Сергія Ганжі, Народна партія України в особі голови партії Василя Патлачука, партія «Соціалістична Україна» в особі голови партії Володимира Гошовського, політична партія «Козацька Слава» в особі голови партії Станіслава Селіванова погодили Угоду про порядок об’єднання лівоцентристських партій України.

Координаційна рада визначила дату проведення об’єднавчого з’їзду партій 17.12.2011.

Як повідомлялося, 17 листопада Верховна Рада прийняла в цілому закон про вибори. Відповідно до закону, вибори депутатів будуть проводиться за змішаною (пропорційно-мажоритарною) системою. Закон встановлює 5%-ний виборчий бар'єр. Блоки участі у виборах не беруть.