Збірна Іспанії з футболу програла Японії на Олімпіаді - 0:1

27 липня 05:31

Зустріч групи D на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго закінчилася з рахунком 1:0 на користь японців, у складі яких на 34-й хвилині відзначився Юкі Оцу. Більше тайму іспанцям довелося грати в меншості через вилучення.

 

26 липня на Олімпіаді в Лондоні відбулися матчі першого туру чоловічого футбольного турніру. Збірна Іспанії зазнала поразки від команди Японії: зустріч групи D на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго закінчилася з рахунком 1:0 на користь японців, у складі яких на 34-й хвилині відзначився Юкі Оцу.Іспанцям довелося грати в меншості через вилучення півзахисника Іньіго Мартінеса на 41-й хвилині.Як відомо, іспанська олімпійська збірна посилена гравцями національної команди - Хуаном Матой і Хорді Альбою.У другому турі групового раунду 29 липня відбудуться матчі Японія - Марокко та Іспанія - Гондурас.Нагадаємо, що національна збірна Іспанії на даний момент є рекордсменом, перемігши на двох європейських і одному світовому чемпіонаті поспіль. Іспанці виграли Євро-2012 в Україні.

В інших матчах дня були такі результати:Мексика - Південна Корея 0:0ОАЕ - Уругвай 1:2Габон - Швейцарія 1:1Білорусь - Нова Зеландія 1:0. !znЧитайте також:

Сьогодні в Лондоні відбудеться церемонія відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор

Українці на Олімпіаді-2012 здобудуть сім золотих медалей, - букмекери

Іспанія розгромила Італію 4:0 у фіналі Євро-2012 (відео)