В Олімпійському селищі в Лондоні прогримів вибух, сотні людей евакуйовано (відео)

09 серпня 14:40

Інцидент стався під час одного з урочистих заходів на території новозеландського Олімпійського дому. Інформації про постраждалих поки не надходило. Згідно з попередніми даними, вибухнули газові балони.

 

9 серпня на Олімпійських іграх у Лондоні відбулося НП. У центрі британської столиці на території новозеландського Олімпійського дому прогримів вибух і спалахнула пожежа. Прибулі рятувальники евакуювали кілька сотень людей.

Інцидент стався під час одного з урочистих заходів біля стін так званого Будинку Ківі. Близько 700 осіб зібралися на веранді, яку зазвичай використовували для приготування барбекю.

Несподівано пролунав потужний вибух і почалася пожежа. До місця події оперативно прибули дві групи вогнеборців. Рятувальники вивели з небезпечної зони всіх людей. Пожежникам вдалося швидко ліквідувати загоряння. Інформації про постраждалих поки не надходило.

Співробітники відповідних відомств з'ясовують обставини події. Згідно з попередніми даними, причиною пожежі на території новозеландського Олімпійського дому став вибух газових балонів, які застосовувалися для приготування барбекю.



Читайте також:

Черговий «дефект» на Олімпіаді-2012: Лондон прикрасили прапором Казахстану з діркою замість сонця (фото)

Грищенко шокований бездарними помилками МОКу щодо України


На сайті лондонської Олімпіади Україна досі числиться регіоном Росії