У сьомий день Олімпіади-2012 розіграють 22 комплекти медалей, українці візьмуть участь у розіграші восьми

03 серпня 05:50

За медалі боротимуться представники кульової стрільби Артур Айвазян, Сергій Куліш та Роман Бондарук, батутисти Юрій Нікітін, Любов Шуліка - в персьюті на велотреку, дзюдоїсти Станіслав Бондаренко та Ірина Кіндзерська, легкоатлетка Ольга Скрипак, а також Маркіян Івашко і Віктор Рубан - в індивідуальному турнірі лучників.

 

Cьомий «робочий» день ХХХ Олімпіади в Лондоні визначить переможців і призерів Ігор-2012 в 22 видах олімпійської програми. Українці візьмуть участь у розіграші восьми комплектів нагород.

За медалі боротимуться представники кульової стрільби Артур Айвазян, Сергій Куліш (обидва - малокаліберна ґвинтівка на 50 метрів) і Роман Бондарук (малокаліберний пістолет, швидкісна стрільба на 25 метрів), батутісти Юрій Нікітін, Любов Шуліка - в персьюті на велотреку, дзюдоїсти Станіслав Бондаренко (більше 100 кг) та Ірина Кіндзерська (більше 78 кг), легкоатлетка Ольга Скрипак (10000 метрів), а також Маркіян Івашко і Віктор Рубан - в індивідуальному турнірі лучників.

- Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Не буде українців у плаванні на 200 м на спині та 800 метрів кролем у жінок, на 100 метрів батерфляєм і 50 метрів кролем у чоловіків; в бадмінтоні (мікст); у важкій атлетиці (85 кг - чоловіки, 75 кг - жінки); в чотирьох видах академічного веслування (одиночка, четвірка парна, двійка без рульового - у чоловіків і двійка парна - у жінок), а також у чоловічих командних перегонах переслідування на велотреку.

Без участі "синьо-жовтих" пройдуть також фінальні змагання з фехтування (командна першість серед шаблістов) і штовхання ядра (чоловіки).

За шість днів у британській столиці розіграні вже 91 з 302-х комплектів олімпійських медалей. Усі переможці і призери Ігор-2012 визначаться до 12 серпня. !zn

Читайте також:

Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Україна здобула друге золото на лондонській Олімпіаді

Олена Костевич принесла збірній України першу медаль на Олімпіаді

Український уряд підвищив олімпійцям премії за медалі