Сьогодні футбольним матчем жіночих команд розпочнуться змагання Олімпіади в Лондоні

25 липня 07:51

Всього на літніх Олімпійських іграх в Лондоні буде розіграно 302 комплекти нагород. Найбільш медальний вид спорту - легка атлетика: спортсмени поборються за перемогу в 47 видах програми.

 

Змагання літніх Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні розпочнуться 25 липня футбольним матчем жіночих команд Великої Британії та Нової Зеландії. Матч пройде на стадіоні «Міленіум» у Кардіффі.

26 липня матчем Гондурас - Марокко стартує чоловічий футбольний турнір.

Церемонія відкриття ХХХ Олімпіади відбудеться 27 липня.

Всього на літніх Олімпійських іграх в Лондоні буде розіграно 302 комплекти нагород. Найбільш медальний вид спорту - легка атлетика: спортсмени поборються за перемогу в 47 видах програми. Найбільш завантажений медальний день - субота, 11 серпня, коли визначаться 32 олімпійських чемпіони. Перша золота медаль ХХХ Ігор дістанеться переможниці змагань у стрільбі з пневматичної ґвинтівки з 10 метрів. Останній олімпійський комплект нагород розіграють жінки у сучасному п'ятиборстві.

Україну на Олімпіаді представлять 245 спортсменів. Вчені Рурського університету у німецькому Бохумі за допомогою математичної формули підрахували, скільки медалей і в яких дисциплінах наберуть національні збірні. Згідно з їхніми прогнозами, Україна займе в рейтингу 11 місце з 28 медалями.

У той же час, економісти Goldman Sachs прогнозують, що Україна увійде в десятку лідерів на Олімпіаді в Лондоні з 27 медалями. !zn

Читайте також:

Twitter стане «офіційним коментатором» лондонської Олімпіади

Олімпійський вогонь прибув до Лондона

Українці можуть завоювати на Олімпіаді в Лондоні 27 медалей

Україну на Олімпіаді в Лондоні представлятимуть 245 спортсменів