Збірна Німеччини з мінімальним рахунком здолала португальців (відео)

09 червня 20:54

"Бундестім" у важкому матчі змогла вирвати перемогу в португальської збірної на чолі з Кріштіану Роналду. Результат поєдинку вирішив точний удар нападника мюнхенської "Бавфарії" Маріо Гомеса.

 

У рамках Євро-2012 у другому матчі групи В збірна Німеччини в непростому поєдинку змогла здолати Португалію.

Протягом першого тайму на полі спостерігалася рівна боротьба з невеликою кількістю моментів. Небезпечний момент португальці створили під кінець тайму, коли Пепе небезпечно пробивав після подачі кутового, але влучив у поперечину.

У другій половині зустрічі основна боротьба відбувалася в центрі поля. Так тривало до 73 хвилини, коли Маріо Гомес головою переправив м'яч у сітку Руї Патрісіо.

Після пропущеного м'яча португальці перехопили ініціативу, створили кілька небезпечних моментів біля воріт Нойєра, проте не змогли "дотиснути" Німеччину.

На 88-й хвилині португальці прогавили найреальнішу можливість зрівняти рахунок. Варела з п'яти метрів розстрілював ворота Нойєра, однак пробив
у голкіпера, який кинувся під удар

-Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Німеччина - Португалія 1:0

Гол: Гомес 73

Склади команд:

Німеччина: Нойер, Хуммельс, Хедіра, Швайнштайгер, Подольськи, Озіл (Кроос 87), Мюллер (Бендер 90 +4), Бадштубер, Лам, Боатенг, Гомес (Клозе 80)

Португалія: Патрісіу, Алвеш, Пепе, Велозу, Куентрау, Роналду, Моутінью, Мейрелеш (Варела 80), Нані, Перейра, Поштіга (Олівейра 70)

Попередження: Бадштубер 43, Боатенг 69 - Поштіга 13, Куентрау 60

Нагадаємо, що раніше Данія з таким же рахунком виграла в збірної Нідерландів, і таким чином в групі B на сьогодні два лідери. У другому турі, 12 червня, Бундестім зіграє з Нідерландами в Харкові, а португальці у Львові поміряються силами з датчанами. !zn

Читайте також:

Збірна Данії обіграла Нідерланди з рахунком 1:0 (відео)

Меркель відвідає збірну Німеччини у польському Гданську перед її матчами в Україні


Німецькі експерти: На Євро-2012 Росія вийде в плей-офф, Україна - ні