Ужгородська міськрада оскаржить в УЄФА незарахований гол Девіча англійцям

20 червня 08:59

Незарахований гол Девіча в матчі зі збірною Англії викликав емоційну реакцію українців. Ужгородські депутати планують виступити на захист України на міжнародній спортивній арені.

 

Ужгородська міська рада, мер Ужгорода Віктор Погорєлов 20 червня мають намір направити звернення з протестом до УЄФА через незафіксований арбітром з Угорщини гол в матчі Євро-2012 між збірними України та Англії, повідомила прес-секретар мера Ужгорода Алла Хаятова.«Вчора під час трансляції матчу надійшло багато дзвінків від депутатів міської ради. Всі обурювалися діями суддівської бригади. На емоціях вони були готові зібратися сьогодні на позачергову сесію. Але вирішили підготувати і направити звернення з висловленням протесту проти суддівства», - цитує Хаятова мера міста.За її словами, таким чином міська влада планує виступити на захист України на міжнародній спортивній арені.Як повідомляло агентство, збірна України з футболу не змогла пройти до чвертьфіналу чемпіонату Європи-2012 з футболу, програвши у вівторок на стадіоні «Донбас-Арена» збірній Англії з рахунком 0:1.На 63 хвилині матчу нападник збірної України Марко Девіч направив м'яч до воріт.

Захисник вибив м'яч вже з-за лінії воріт, але суддя не зарахував чистий гол.Матч обслуговувала угорська бригада арбітрів на чолі з Віктором Кошшоі. !znЧитайте також:

Шевченко засмучений суддівством у матчі з Англією

Блохін: Сьогодні я не фартовий, але за команду мені не соромно

Визначилися всі чвертьфінальні пари Євро-2012

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця