У МВС рекомендують уболівальникам уникати мітингів на підтримку Тимошенко

06 червня 04:24

Міністерство внутрішніх справ України виступило з офіційним попередженням до іноземних вболівальників, які відвідають країну в ході Чемпіонату Європи з футболу. Воно свідчить, що їхня участь в акціях протесту на території України зустріне реакцію міліції відповідно до українського законодавства.

 

Уболівальники з Європи, які вирішили взяти участь в акціях протесту проти ув'язнення екс-прем'єр-міністра України або на її підтримку, не повинні забувати, що міліція реагуватиме на їхні дії, виходячи з українського законодавства. Про це заявив перший секретар місії України при Європейському Союзі, представник Міністерства внутрішніх справ Володимир Ридван.

«Міліція реагує на події у відповідності до закону і в рамках покладених на неї обов'язків. Немає порушення - немає реакції. Будь-які дії міліції залежать від оцінки цих дій», - заявив він.

Разом з тим, представник МВС зазначив, що йому нічого не відомо про протестні настрої європейських вболівальників.

«У мене немає інформації про те, що європейські громадяни мають намір в ці дні брати участь в яких-небудь маніфестаціях на підтримку Тимошенко. Це питання, яке виходить за рамки діяльності міліції», - сказав він. !zn

Читайте також:

До чорного списку фанатів Євро-2012 потрапили більше тисячі українців

Уболівальники Євро-2012 розкупили всі місця у п'ятизіркових готелях

Українська міліція не зможе допомогти іноземним вболівальникам під час Євро-2012

На Євро-2012 зарубіжних уболівальників будуть супроводжувати іноземні поліцейські