Польща не змогла обіграти Грецію в першому матчі Євро-2012 (відео)

08 червня 17:57

Збірна Польщі не змогла у Варшаві переграти греків. Матч закінчився внічию з рахунком 1:1.

 

Перший матч Євро-2012, в якому проти господарів турніру поляків на Національному стадіоні у Варшаві грала збірна Греції закінчився внічию з рахунком 1:1.

З перших хвилин матчу поляки заволоділи перевагою і почали створювати небезпечні моменти. Потім гра трохи вирівнялася, але гострота все одно періодично виникала біля воріт грецької збірної.

Першими рахунок відкрила збірна Польщі. На 17-й хвилині гол забив нападник поляків Роберт Левандовски. В кінці першого тайму збірна Греції залишилася в меншості. Сократіс Папастатопулус збив Рафала Муравськи.

На початку другого тайму греки зрівняли рахунок. На 51-й хвилині матчу м'яч у ворота поляків забив Дімітріос Салпінгідіс.

- Євро-2012: розклад матчів і турнірна таблиця

На 68-й хвилині у греків був шанс вийти вперед: у ворота поляків був призначений пенальті за те, що воротар Войцех Щесни збив у штрафному Дімітріса Салпінгідіса. Щесни також отримав червону картку. Але капітан збірної Греції Гіоргос Карагуніс не зумів обіграти з 11-метрової позначки воротаря Пшемислава Титоня, що вийшов на заміну.

На 75-й хвилині Салпінгідіс забив гол у ворота поляків, проте арбітр зафіксував офсайд у гравця грецької команди і гол не був зарахований.

Матч відвідали 56 тисяч глядачів. !zn

Читайте також:

Соцопитування: Українські вболівальники впевнені у перемозі збірної над шведами


Букмекери не вірять у вихід збірної України з групи на Євро-2012


Опозиція буде дивитися матчі Євро-2012 по телевізору на площах або в спортбарах


Євро-2012: розклад матчів і турнірна таблиця