Майже половина учасників Євро-2012 прибули до табору постійного базування у Польщі

05 червня 07:30

Уже з'їхалися до Польщі учасники групи А - Росія, Греція та збірна Чехії. Команди групи В, Нідерланди та Німеччина, прилетіли до Польщі у понеділок, 4 червня. Збірні Франції, України і Швеції прибудуть в Україну 6 червня.

 

Майже половина учасників чемпіонату Європи з футболу 2012 року вже прибула у свої табори постійного базування на час турніру. Уже з'їхалися до Польщі учасники групи А. Росія та Греція прилетіли літаками, а збірна Чехії дісталася потягом, названим на честь володаря "Золотого м'яча" Йозефа Масопуста. Інші потяги, названі на честь Антоніна Паненки, Ладислава Бізека, Зденека Негоди, Яна Бергера та Мирослава Кадлеца, доставлять до Польщі вболівальників.

Хоча у команд групи В буде зайва доба на підготовку, але і вони поступово прибувають у свої табори. Нідерланди та Німеччина прилетіли до Польщі у понеділок, 4 червня.

Таким чином, майже половина учасників Євро-2012 вже розмістилася у своїх базах.

Збірні Франції, України і Швеції прибудуть в Україну 6 червня.

Як відомо, 13 із 16 учасників Євро-2012 прийняли рішення постійно базуватися в Польщі на час турніру. Команди, що грають в Україні, будуть прибувати до країни напередодні своїх матчів.

Чотири збірні - Польщі, Греції, Хорватії та Росії - будуть жити у Варшаві або на її околицях. Зокрема, господарі чемпіонату розташуються в готелі "Hyatt Regency Warsaw" і будуть тренуватися на стадіоні клубу "Полонія", а росіяни обрали місцем своєї постійної дислокації готель "Le Meridien Bristol" в польській столиці та міський стадіон в Сулеювеку.

Команди Німеччини, Данії, Ірландії та Іспанії обрали Гданськ, Англія, Італія та Нідерланди - друге за величиною польське місто Краків.

Португальці зупиняться у Познані, а збірна Чехії буде жити неподалік від дому - у Вроцлаві, зовсім поряд з польсько-чеським кордоном.

Збірна України для підготовки до матчів Євро-2012 буде використовувати тренувальний центр ФК "Динамо" (Київ).

Шведська команда, якій належить провести три матчі у Києві на НСК "Олімпійський", обрала готель "Platium" у селищі міського типу Козин Обухівського району Київської області та навчально-тренувальну базу "Конча-Заспа".

Французи обрали місцем для своєї бази під час турніру тренувальний комплекс "Кірша" футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк). !zn

Читайте також:

Шевченко вірить, що Україні під силу дійти до фіналу Євро-2012

Збірна України поступилася Австрії з рахунком 2:3 (відео)

Голубченко: Прокуратура проведе фінпроверку всіх програм з підготовки до Євро-2012