Львівські міліціонери вимагали у португальських журналістів півтисячі євро

15 червня 10:47

Львівські даішники вимагали гроші у португальських журналістів які поверталися після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією. В іноземців вимагали €500, але домовилися на €160, після чого їх відпустили.

 

Львівські співробітники дорожньо-патрульної служби вимагали гроші у журналістів португальського видання A Bola, повідомляє португальська преса. Інцидент стався після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією. Журналісти, які керували орендованою машиною, були зупинені на шляху до готелю.

Міліціонери вимагали від португальців пройти тест на алкоголь, який був спочатку поставлений на неприпустиму кількість алкоголю в крові. Англійською мовою міліціонери не висловлювалися, але почали вимагати у журналістів гроші: «Money, money». На питання про те, скільки потрібно заплатити, міліціонери відповіли: €500. У португальців було з собою близько €160, вони віддали ці гроші співробітникам дорожньо-патрульної служби і були відпущені. !zn

Читайте також:

Харківським даішникам до Євро-2012 пошили форму «космічних десантників» (фото)

Соціологи знайшли в Україні людей, яким подобається, як працює ДАІ

У Запоріжжі активісти «Дорожнього контролю» побилися з даішниками (відео)

В Україні зростуть штрафи для водіїв