Колесніков запевнив, що побудовані до Євро-2012 об'єкти простоювати не будуть

17 липня 08:16

Всі об'єкти, побудовані до Євро-2012, будуть використовуватися за призначенням. А на «Арені Львів» потрібно «розробити хорошу маркетингову програму, зайнятися, наприклад, організацією там масових заходів, концертів».

 

Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков запевняє, українські об'єкти, побудовані до Євро-2012, не спіткає та ж доля, що й об'єкти чемпіонату світу у ПАР, які зараз не використовуються на повну потужність.

«В Україні просто нема чому простоювати. «Борисполю», наприклад, потрібен був новий термінал? Потрібен. У Харкові, зазначу, термінал приватний, а приватні власники завжди спритніші, ніж держава, так що і він буде затребуваний», - сказав Колесніков в інтерв'ю виданню «Коммерсантъ-Украина».

При цьому він спростував інформацію про те, що новий аеропорт у Львові пустує. «Аеропорт у Львові теж потрібен. Який же він порожній, якщо в порівнянні з минулим роком число пасажирів виросло рівно у два рази? Так що говорити, що він пустує некоректно. Окрім того, там тепер з'являються нові маршрути, наприклад, зараз відкривається маршрут Львів-Лондон, здійснюються польоти до Німеччини», - повідомив Колесніков.

«Що стосується стадіонів, то у нас два об'єкти, які побудувала держава, тому що вона брала на себе зобов'язання з проведення Євро - це стадіон «Олімпійський» і стадіон у Львові. Тепер все буде залежати від тієї компанії, яка ці об'єкти експлуатує. Ще, звичайно ж, багато що буде залежати від успіху львівських клубів. Тобто треба розробити хорошу маркетингову програму, зайнятися, наприклад, організацією там масових заходів, концертів», - вважає віце-прем'єр. !zn

Читайте також:

На НСК «Олімпійський» витратять ще майже 100 мільйонів

УЄФА на Євро-2012 заробив 1,4 млрд євро

«Укртелеком» заробив на Євро-2012 вдвічі менше, ніж витратив на підготовку