Італійці вийшли до плей-офф Євро-2012, обігравши Ірландію (відео)

18 червня 21:14

Збірна Італії впевнено обіграла команду Ірландії 2:0. Перемога Іспанії над Хорватією в паралельному матчі дозволила італійцям вийти до плей-офф з другого місця.

 

На чемпіонаті Європи з футболу Євро-2012 в матчі третього туру в групі C збірна Італії впевнено обіграла команду Ірландії 2:0 і цим оформила собі путівку у чвертьфінал.Зазначимо, що ірландці активно почали перший тайм і перші хвилин 15 володіли ініціативою, але італійці стримали стартовий натиск суперників та цілковито взяли ініціативу в свої руки.Перевагу італійців на 35-й хвилині реалізував Антоніо Кассано. Після подачі кутового Кассано пробив головою, м'яч потрапив в Гівена, потім у поперечину і опустився за лінією воріт. Незважаючи на те, що ірландці поспішили винести м'яч "зі стрічки", арбітр чітко зафіксував взяття воріт.- Евро-2012: Испания оставила Хорватию за бортом плей-офф

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Другий тайм ірландці почали впевненіше, їм вдавалося відбивати натиск італійців і навіть атакувати, проте не завжди осмислена гра в нападі зводила нанівець їхні зусилля.Блискучий момент забити втратив Шейн Лог, пробив головою над поперечиною, Буффон відбив хвисткий удар Ендрюса зі штрафного, також у декількох епізодах близькими до успіху були Кін і Дафф.Ці напівмоменти так і не завершилися успіхом, а ось італійцям вдалося подвоїти перевагу. Отримав червону картку Кріс Ендрюс та залишив ірландців у меншості, і майже оразу ж підопічні Пранделлі забили другий, закривши питання про переможця зустрічі. Балотеллі після подачі кутового у падінні через себе відправив м'яч до сітки, не залишивши жодних шансів Гівену.Перемога Іспанії над Хорватією в паралельному матчі дозволила італійцям вийти до плей-офф з другого місця.

Італія - Ірландія 2:0Голи: Кассано 35, Балотеллі 90Італія: Буффон, К'єлліні (Бонуччі 57), Мотта, Бальцаретті, Абате, Маркізіо, Кассано (Діаманті 63), Ді Натале (Балотеллі 74), Бардзальі, де Россі, ПірлоІрландія: Гівен, Сент-Леджер, Уорд, О'Ши, Данн, Уїлан, Макгіді (Лонг 65), Ендрюс, Дойл (Уолтерс 76), Кін (Кокс 86), ДаффПопередження: Бальцаретті 28, де Россі 71, Буффон 73 - Ендрюс 37, О'Ши 39, Сент-Леджер 84Вилучення: Ендрюс 89. ! znЧитайте також:

Блохін вважає, що Україні втрачати нічого

Опитування: Євро-2012 тільки погіршив туристичний імідж Україні

Російська газета обізвала футболістів своєї збірної «виродками»