Франція не поступилася Англії у першому таймі - 1:1

11 червня 16:57

Англійці реалізували першу ж реальну можливість відкрити рахунок: на 30-й хвилині Лескотт забиває гол. Протягом наступних десяти хвилин французи раз у раз створювали гольові моменти. На 39-й хвилині результативну передачу дає Рібері, після чого Насрі забиває гол: рахунок зрівнявся 1:1.

 

У першому таймі матчу між командами Групи D Англією і Францією на Євро-2012 у понеділок, 11 червня, команди не поступилися одна одній, забивши по одному м'ячу у ворота суперника.

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Англійці реалізують першу ж реальну можливість щоб відкрити рахунок. Подача зі штрафного Стівена Джеррарда знаходить голову захисника "Манчестер Сіті", який не залишає шансів Льорісу: на 30-й хвилині Лескотт (Англія) забиває гол.

Протягом наступних десяти хвилин французи раз у раз створювали гольові моменти.

Так, на 35-й хвилині Насрі виконує штрафний удар.

На 39-й хвилині результативну передачу дає Рібері, після чого Насрі (Франція) забиває гол. Таким чином півзахисник французів, який був найактивнішим у складі обох команд, зрівнює рахунок! Самір майже точно повторює свій перший удар у матчі, але цього разу він потрапляє у ближній нижній кут.

Гравці збірної Англії двічі "удостоїлися" жовтої картки: Окслейд-Чемберлен на 34-й хвилині і Янг на 71-й.

В цілому команди показали цікаву гру, зірвавши бурхливі овації уболівальників після закінчення тайму.

Нагадаємо, напередодні матчу свої передбачення дали київський кнур Фунтик, пообіцявши перемогу Франції, а також харківський тхір Фред, який дав прогноз на перемогу Англії. !zn

Читайте також:

Букмекери вірять у перемогу збірної України над Швецією

ФІФА: Збірні України та Польщі - найслабші учасники Євро-2012

Блохін попросив не записувати збірну України в аутсайдери

Тренер шведів назвав Україну фаворитом у стартовому матчі Євро-2012