Фанати збірної Англії пройдуть Донецьком з труною - на знак протесту проти англійських ЗМІ (фото)

19 червня 09:01

Фанати збірної Англії планують пройти маршем центром Донецька і пронести імпровізований труну на знак протесту проти слів англійських журналістів, які заявили у своєму фільмі, що з України можна повернутися в труні.

 

Фанати збірної Англії перед матчем з українською збірною в межах чемпіонату з футболу Євро-2012 планують пройти маршем по центру Донецька і пронести імпровізований труну.За попередніми даними, о 16.00 фанати почнуть збиратися біля ірландського пабу "Golden Lion" ("Золотий лев") в районі площі Леніна, де розташовано неофіційну резиденцію англійських уболівальників.- Англійців відмовляють від поїздки на Євро-2012 в Україну: «Назад ви можете повернутися в труні»

У понеділок в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що група британських уболівальників під час ходи понесе імпровізований труну. Як повідомлялося, це буде символізувати протест проти слів англійських журналістів , які заявили у своєму фільмі, що з України можна повернутися в труні. Колишній капітан збірної Англії Соул Кемпбелл взагалі закликав ігнорувати Евро-2012 в Україні. Англійським фанатам в Україні сподобалося. На фотографії, опублікованій на сторінці прес-секретаря донецького Кемпінг-парку Богдана Чабана, кілька британців тримають на плечах труну, а також два плакати з текстами: "You'rewrong! Campbell" ("Ви помиляєтеся, Кемпбелл") і "We'lldowhatwewant "("Ми будемо робити, що захочемо").

Як повідомили у вівторок у прес-центрі міста, що приймає матч, кількість фанатів, які візьмуть участь у ході, поки уточнюють, але передбачають, що їх буде до 7000 осіб. ! znЧитайте також:

Частка негативних матеріалів у світових ЗМІ про Україну перевищила 80%

В українському МЗС вимагають від Бі-бі-сі вибачень за сюжет про расизм

Платіні заявив, що Україна та Польща вже перемогли на Євро-2012

На матч з Україною в Донецьк їдуть 7 тис. англійців