Фан-зона в Києві після фіналу Євро-2012 працюватиме до 4 годин ранку

01 липня 12:41

Вболівальники будуть святкувати перемогу збірної Італії або Іспанії в фан-зоні на Хрещатику до 4 годин ранку. Перед фінальним матчем додатково можуть закрити станції метро «Хрещатик», «Театральна» та «Площа Льва Толстого».

 

У зв'язку з фінальним матчем Євро-2012 київська фан-зона буде працювати до 4 години ранку понеділка, 2 липня. Як повідомляє прес-служба КМДА, таке рішення прийняв міський штаб з безпеки.
Роботу Київського метрополітену сьогодні вночі також продовжать до 4 годин ранку.
Станція метро «Майдан Незалежності» залишається закритою для входу та виходу пасажирів. У цей період станція працює як пересадочна з лінії на лінію.
Станції «Олімпійська» і «Палац спорту» з 17:45 до 21:45 і одну годину після закінчення фінального матчу на НСК «Олімпійський» будуть закриті для входу та виходу пасажирів. Повз станції «Олімпійська» потяги метро будуть прямувати без зупинки.
У разі необхідності, в залежності від пасажиропотоку можливе обмеження входу пасажирів на станції «Хрещатик», «Театральна» та «Площа Льва Толстого» і, за необхідності, закриття входу на станції «Хрещатик» і «Театральна».
Нагадаємо, що в неділю, 1 червня, на НСК «Олімпійський» відбудеться фінальна гра Євро-2012 між збірними Іспанії та Італії. !zn
Читайте також: