Євро-2012 в Україні та Польщі пройшло тріумфально, - Платіні

02 липня 19:14

Україна і Польща продемонстрували всьому світу здатність організувати події світового масштабу і відсутність з цим будь-яких проблем, вважає Мішель Платіні. За його словами, Євро-2012 пройшло тріумфально.

 

Проведення вперше в історії фінальної частини першості континенту з футболу в Східній Європі мало чималий успіх. На цьому, відповідаючи на запитання користувачів офіційного сайту УЄФА, зробив акцент керівник європейського футболу Мішель Платіні. За його словами, Євро-2012 в Україні та Польщі пройшло тріумфально.

«Цей чемпіонат, перший у Східній Європі, мав великий успіх. Це справжній тріумф. Україна і Польща продемонстрували всьому світу здатність організувати події подібного масштабу і відсутність при цьому будь-яких проблем. Країни можуть пишатися виконаною роботою, їх ентузіазмом і кінцевим результатом. Я дійсно пишаюся ними!», - сказав президент УЄФА, якого процитував інформаційний центр "Україна-2012".

За його словами, найбільш емоційним моментом став старт чемпіонату. «Найбільш пам'ятною миттю для мене особисто став момент, коли рефері дав стартовий свисток на матчі-відкритті. Це означало, що після п'яти років інтенсивної роботи і підготовки ми, нарешті, перейшли до того, що мало значення - футболу. Я знав, що це був старт унікального події», - підкреслив Платіні. !zn

Читайте також:

Хто скільки заробив на Євро-2012: УЄФА розподілив призовий фонд

Фінал Євро-2012 відвідали понад 63 тис. вболівальників

Під час фіналу Євро-2012 уболівальники встановили рекорд за кількістю повідомлень в Twitter


Євро-2012: Підсумки чемпіонату Європи з футболу

Іспанія розгромила Італію 4:0 у фіналі Євро-2012 (відео)