Євро-2012: Чехія завдяки перемозі над Польщею виходить у чвертьфінал з першого місця (відео)

16 червня 20:17

Перемога Чехії дозволила їй вийти з групи з першого місця. Поляки посіли останнє місце в квартеті з двома нічиїми і поразкою.

 

На чемпіонаті Європи з футболу Євро-2012 в матчі третього туру в групі А збірна Чехії виграла у Польщі 1:0. Гол Петра Ірачека вивів Чехію в плей-офф.

У перші 20 хвилин поляки виглядали цікавіше, багато атакували і створювали моменти. Петро Чех кілька разів виручив команду. У Чехії, правда, також були моменти. Ближче до середини тайму вони зуміли вирівняти гру, але гострих моментів біля воріт Титоня виникало небагато. - Збірна Греції не пустила Росію в плей-офф Євро-2012 - 1:0 - Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця Другий тайм почався серією атак збірної Чехії. Господарі турніру змушені були часто фолити, щоб стримати атакуючий порив суперників. Однак чехи таки домоглися свого - на 72-й хвилині зустрічі Барош віддав передачу на Петра Ірачека, той у штрафному майданчику прибрав Василевськи і пробив повз Титоня - 1:0. У час, що залишився поляки намагалися налагодити гру в атаці, проте не змогли організувати фінальний штурм. Чехи впевнено довели матч до перемоги. Перемога Чехії дозволила їй вийти з групи з першого місця. Поляки посіли останнє місце в квартеті з двома нічиїми і поразкою. У другому матчі групи А збірна Греції сенсаційно обіграла Росію і отримала другу путівку до чвертьфіналу. Польща - Чехія 0:1 Голи: Ірачек 72 Чехія: Чех, Гебр Селассіє, Сівок, Кадлец, Лимберскі, Йірачек (Райторал, 84), Хюбшман, Коларж, Плашил, Піларж (Резек, 87), Барош (Пекгарт, 90 +1) Польща: Титонь, Піщек, Василевський, Перкі, Беніш, Блащиковські, Дудка, Муравські (Мержеевского, 73), Поланскі (Гросіцкі, 56), Обраньяк (Брожек, 73), Левандовські Попередження: Лімберскі 12, Р.Муравскі 23, Е.Поланскі 48, М.Василевскі 61. !zn Читайте також:Україна в Донецьку не встояла перед Францією - 0:2Матч Україна-Англія буде судити наймолодший арбітр фіналів Ліги чемпіонів Квитки на матч збірної України з французами в Донецьку продавали по 5 тис. грн