Блохіну наснився сон, що Шевченко заб'є двічі Швеції

12 червня 05:36

Блохіну у переддень матчу зі Швецією наснилося, що Шевченко заб'є два голи. Шевченко у свою чергу після матчу сказав, що такий результат не міг наснитися йому навіть в найкращому сні. Андрій навіть відчув, що помолодшав на 10 років.

 

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін заявив, що напередодні гри збірної України зі збірною Швеції йому наснився сон про те, що Андрій Шевченко заб'є два голи шведам.

"Андрій не вірив, а мені сон наснився, що він заб'є два. А якщо серйозно, то ми мали територіальну й ігрову перевагу у першому таймі, і у шведів був тільки момент Ібрагімовича. Взагалі, таке відчуття, що Швеція вийшла грати на нічию. Другий тайм ми почали не гірше, але пропустили гол і я вдячний команді, що вона зуміла переломити хід гри", - сказав тренер на післяматчевій прес-конференції.

Блохін зазначив, що його підопічні не кращим чином діяли у кінцівці матчу, і з цього необхідно зробити належні висновки.

Україна обіграла Швецію 2:1 і вийшла в лідери групи (відео)

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Шевченко у свою чергу зазначив, що після гри зі Швецією його переповнюють позитивні емоції і висловив подяку всім, хто допоміг йому підготуватися до домашнього чемпіонату Європи, незважаючи на проблеми зі здоров'ям.

"Я не міг би уявити кращого вечора в жодному сні, це чудове почуття, і я дуже щасливий. Я відчув, що я помолодшав сьогодні років на 10. Я хочу подякувати всім тим людям, які працювали зі мною. Півроку тому я навіть не думав, що зможу нормально грати на Євро-2012, оскільки в мене були проблеми зі спиною і коліном", - сказав він на прес-конференції після гри зі збірною Швеції, в якій забив два голи. !zn

Читайте також:

Тренер збірної Швеції незадоволений грою своєї команди


Англія і Франція не поступилися одна одній у напруженій боротьбі - 1:1 (відео)

Кнур Фунтик «передбачив» перемогу Швеції над Україною

Блохін не гарантує Шевченку місце в основі на Євро-2012