Азаров подивиться футбол у Донецьку в ході «робочої поїздки»

19 червня 15:17

Робоча поїздка в Донецьк дозволить Азарову бути присутнім на матчі українців з англійцями. Прем'єр обіцяв вболівати за збірні України та Росії, проте росіяни вже покинули чемпіонат.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відвідає Донецьк у вівторок з короткою робочою поїздкою і скористається цією можливістю, щоб відвідати матч Євро-2012 між збірними України та Англії, повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» його прес-секретар Віталій Лук'яненко.

«Сьогодні Микола Янович відвідає з короткою робочою поїздкою Донецьк, у ході якої ознайомиться з роботою оперативного центру міліції, а також з реалізацією програми забезпечення безпеки громадян і використає цю можливість, щоб відвідати матч», - сказав Лук'яненко.

Крім того, на матчі буде присутній президент. «У вівторок, 19 червня, президент України Віктор Янукович відвідає матч між футбольними збірними України та Англії», - йдеться в повідомленні президентської прес-служби.

Як повідомлялося, в Україні відбудуться два матчі чемпіонату Європи з футболу - між збірними України та Англії в Донецьку, а також Швеції та Франції - в Києві. Обидва матчі розпочнуться в один і той же час -о 21:45. Україі в цьому матчі потрібна тільки перемога.

Раніше Азаров повідомляв, що буде вболівати на Євро-2012 за збірні України та Росії. Проте росіяни вже покинули чемпіонат. !zn

Читайте також:

Азаров на Євро-2012 буде вболівати за Україну та за Росію

Литвин запропонував депутатам зобов'язати збірну Україну обіграти Англію


Англія - ​​Україна. Анонс вирішального матчу


Луческу обурений складом збірної України - занадто багато гравців «Динамо»