10 людей отримали поранення у сутичках перед матчем Росія-Польща (відео)

13 червня 05:45

В результаті зіткнень польських і російських фанатів у Варшаві 10 людей отримали поранення. Близько 100 осіб були затримані. Представники поліції переглядають записи камер відеоспостереження та ідентифікують фанатів, які взяли участь у заворушеннях.

 

Поліція Варшави затримала в цілому 100 осіб, які брали участь у заворушеннях перед матчем групового етапу Євро-2012 Польща - Росія.Поранення отримали 10 людей, серед яких двоє росіян, німець і сім поляків. За інформацією лікарів, їхньому життю нічого не загрожує.Поліцейські продовжують дії, спрямовані на ідентифікацію осіб, які брали участь у бійках.Представники поліції переглядають записи моніторингу та камер відеоспостереження і ідентифікують фанатів, які взяли участь у заворушеннях.

Перед матчем збірних Росії та Польщі, який відбувся у вівторок і завершився внічию 1:1, сталися масові сутички між російськими і польськими вболівальниками. Поліція була змушена використовувати водомети і навіть провела декілька попереджувальних пострілів у повітря.Читайте також:Російські вболівальники пройшли маршем по Варшаві: не обійшлося без водометів і масових бійок з поляками Збірна Росії не змогла обіграти Польщу - 1:1 (відео)

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Російські уболівальники побили стюардів на матчі Євро-2012 (відео)Міліція затримала 13 українських фанатів, які рвалися в бій до росіян у фан-зоні Києва