ЗМІ: Новий керівник київської податкової - із групи Януковича

30 листопада 07:21

Державну податкову службу у місті Києві очолила Ірина Носачова. Про це «Коментарям» повідомили джерела у Київській міськдержадміністрації.

 

«Звільнення Низенка, указ про що з'явився тільки сьогодні, насправді відбулося давно. З середини жовтня фактичним керівником столичної Податкової є Ірина Носачова. Її вже було відрекомендовано ​​колективу», - розповів співрозмовник видання.

За його інформацією, І.Носачова раніше займала посаду директора департаменту податкового контролю, а перед цим - заступника голови Державної податкової адміністрації України.

Основна трудова кар'єра І.Носачової пройшла у Донецькій області: з 1994-го по 2004 рік вона працювала у Костянтинівській філії «Приватбанку», де свій трудовий шлях починав нинішній голова НБУ Сергій Арбузов. Пізніше І.Носачова працювала в «Укрбізнесбанку», який спостерігачі пов'язують зі старшим сином президента Віктора Януковича - Олександром.

Нинішній глава МВС Віталій Захарченко не тільки народився у Костянтинівці, але й почав там свою стрімку кар'єру. ЗМІ називають С.Арбузова і В.Захарченка людьми Олександра Януковича.