Янукович пообіцяв продовження податкової реформи, на цей раз - з "урахуванням інтересів"

23 серпня 17:53

Президент України Віктор Янукович вважає, що податкова реформа, яка стартувала з набуттям чинності нового Податкового кодексу, має бути продовжена.

 

Про це він заявив сьогодні, 23 серпня, виступаючи в палаці "Україна" з нагоди 20-річчя Незалежності.

"Чесний бізнес, що працює в прозорому регуляторному середовищі, платить прийнятні податки і впевнений у непорушності правил гри, має стати головним двигуном економіки сучасної України", - заявив В. Янукович, якого цитує його прес-служба.
"Формування солідарної відповідальності держави і бізнесу за економічну могутність країни - це шлях, який повинен затвердити досягнення двадцяти років незалежності Україна в ХХ столітті", - вважає глава держави.
"Головна запорука динамічного економічного зростання на сучасних принципах - справжнього економічного фундаменту національної незалежності - у всебічному розвитку вітчизняного бізнесу, створення відповідних правових та економічних передумов", - сказав Янукович.
"Досвід з підготовки та впровадження податкової реформи (впровадження якої супроводжувалося масовими акціями протесту підприємців у Києві, - ред.) ще раз підтвердив: остаточні рішення мають прийматися тільки після широкого громадського обговорення, незалежних експертиз та врахування інтересів тих груп населення, яких ці зміни безпосередньо стосуються", - підсумував президент.