Янукович обіцяє інвесторам сприятливі умови

19 травня 11:37

Президент Віктор Янукович вважає своїм обов'язком створити сприятливі умови для роботи інвесторів в Україні. Про це він сказав у четвер, 19 травня, під час відвідування приватного акціонерного товариства «Єврокар», спілкуючись із членом Ради директорів компанії Skoda Auto Богданом Войнером, повідомляє прес-служба президента.

 

В.Янукович зазначив, що добре пам'ятає часи створення підприємства «Єврокар». «Мені цікаво бачити прогрес на підприємстві, всупереч проблемам, з якими йому доводиться стикатися», - сказав він.

Президент у цілому відзначив покращення інвестиційного клімату у нашій державі. Він підкреслив, що він приділяє велику увагу роботі над удосконаленням державної регуляторної політики та податкової бази, боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, що Андре Куусвек, директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні вважає, що інвестиційний клімат в Україні за останній час погіршився, а корупція нікуди не зникла. Відповідаючи на запитання «Чи спостерігаєте покращення інвестиційного клімату в Україні», А.Куусвек заявив: «Ні, навпаки - інвестиційний клімат погіршився. Корупція як була, так і залишилася. Окрім того, наші клієнти говорять про те, що на місцях йде величезний тиск на бізнес через різні інспекції (санітарні, податкові, екологічні тощо)».