Янукович призначив заступників Клименко

01 квiтня 18:48

Курувати митницею в новому міністерстві далі будуть комуністи - першим заступником призначено ставленика колишнього голови Держмитслужби Ігоря Калєтніка. Відповідати за адміністрування податків буде колишній заступник голови ДПСУ.

 

Президент Віктор Янукович призначив першим заступником міністра доходів і зборів Степана Дериволкова. Крім того, заступниками міністра призначено Андрія Ігнатова і Віктора Левицького (його також призначено керівником апарату).

Відповідні укази президент підписав у понеділок, 1 квітня, повідомляє прес-служба глави держави.

До призначення на нові посади Дериволков та Ігнатов були заступниками голів Держмитниці та Податкової служби.

Зазначимо, що процедура призначення заступників міністра проходить наступним чином: голова міністерства спочатку подає їх кандидатури прем'єр-міністрові, той їх затверджує і потім відправляє на узгодження президента.

У випадку з заступниками голови Міндоходів, перший з них буде курувати митницю, другий займеться адмініструванням податків, ще один буде керувати апаратом.

Як відомо, Дериволков вважається людиною екс-голови митниці комуніста Ігоря Калєтніка.

Ігнатов раніше вже працював з Клименком: у Податковій службі він був його заступником і відповідав за департаменти оподаткування юридичних та фізичних осіб, погашення податкового боргу, боротьбу з відмиванням доходів. !zn

Читайте також:

Регіонали розчарувалися в Королевській і заговорили про її відставку

Клименко розповів про розподіл відповідальності в фінблоці уряду

Арбузов каже, що не має стосунків з сином Януковича (ВІДЕО)

Митницею в новому мегаміністерстві далі займатимуться комуністи