Верховна Рада внесла зміни до Податкового кодексу

14 сiчня 12:23

Депутати Верховної Ради (ВР) України приступили до розгляду доповнень до прийнятого вчора, 18 листопада, Податкового кодексу України.

 

Депутати Верховної Ради (ВР) України приступили до розгляду доповнень до прийнятого вчора, 18 листопада, Податкового кодексу України. "За" рішення про внесення низки уточнень до тексту документа проголосували 258 депутатів із 356, що зареєструвалися в залі.

Голова комітету з питань митної та податкової політики Віталій Хомутинник повідомив, що підготовлено документ на 18 сторінках, який містить низку поправок, запропонованих депутатами в ході прийняття основного тексту Податкового кодексу на засіданні в четвер. Хомутинник підкреслив, що всі ці поправки узгоджені та відкориговані разом із юридичним управлінням Верховної Ради.

Нагадаємо, згідно з регламентом, парламент може вносити уточнення і доповнення до вже прийнятого закону перед його підписанням спікером.

Також нагадаємо, що перед голосуванням за Кодекс, Віталій Хомутинник і міністр фінансів України Федір Ярошенко пообіцяли народним депутатам підготувати до п'ятниці, 19 листопада, законопроект про внесення змін до Податкового кодексу, в якому врахувати всі пропозиції та зауваження, які були висловлені під час вчорашнього засідання.

Як заявив сьогодні віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко, він впевнений, що президент Віктор Янукович підпише Податковий кодекс вже найближчим часом.

За матеріалу: Інтерфакс-Україна