Українська делегація поїхала перевіряти білоруське молоко

21 березня 13:53

Делегація Держветфітослужби виїхала до Білорусі для проведення аудиту ветеринарної служби республіки. Якщо результати будуть задовільними, перевірять і конкретні підприємства.

 

Делегація Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України виїхала до Білорусі для проведення аудиту білоруської ветслужби та інспектування м'ясо-молочних підприємств. Про це повідомив у бесіді з журналістами глава Держветфітослужби України Іван Бісюк.

«Сьогодні (наша делегація) виїхала до Білорусі для проведення аудиту служби та інспектування підприємств, і ми будемо бачити, наскільки сьогодні ветеринарна служба (Білорусі)...здатна встановити безпеку», - сказав він.

Як повідомлялося, українська делегація має намір провести аудит ветслужби, і якщо вона здатна на рівні держави забезпечити контроль, нагляд та моніторинг за якістю продукції, то тоді буде проведена виборча інспекція молочних підприємств.

Нагадаємо, що Україна оголосила «молочну війну» Білорусі, призупинивши ввезення білоруського молока та молочних продуктів у зв'язку з підвищеною кількістю антибіотиків. !zn

Читайте також:

Україна швидко закінчувати «молочну війну» з Білоруссю не має наміру


Росія готова почати перевірку українських сироварів 26 березня


Україна не має наміру вводити зустрічні санкції проти країн-членів Митного союзу

Росія відклала закінчення «сирної війни» з Україною