У Лисичанську вийшла "дизайнерська серія" тортів із закликом не приховувати свої доходи

12 березня 16:25

У Лисичанську Луганської області податкова служба закликає платити податки досить незвичайним способом, випустивши "фірмові" дизайнерські торти із закликом «Задекларуйте свої доходи до 1 травня!».

 

Податкова служба в Лисичанську (Луганська область) вирішила креативно підійти до питання стимулювання громадян не приховувати свої доходи від держави, випустивши дизайнерську серію фірмових тортів з відповідним закликом.

Дизайн і рецептура тортів розроблені спеціально для кампанії декларування, яка триватиме до 1 травня, повідомили в прес-службі ДПС у Луганській області.

На кожному торті розміщено заклик: «Задекларуйте свої доходи до 1 травня!».

Торти виконано в синьо-жовтій колірній гамі з додаванням смуги червоного кольору.

У місцевій податковій кажуть, що торти сподобалися громадянам. Крім того, вони виготовлені з натуральних продуктів без використання консервантів і штучних барвників.

Торти можна придбати в супермаркетах і магазинах Лисичанська.

Варто зазначити, що податківці вже не вперше демонструють нестандартний підхід до своєї роботи. У кінці 2011 року ДПС представила адресований школярам молодших класів мультфільм-казку про сенс податків - «Місто мрії». На виробництво мальованої казки пішло кілька місяців і близько 350 тис. грн. !zn

Читайте також:

Податківці відзвітували про чергове перевиконання показників

Податкова міліція обіцяє протягом року повністю знищити тіньовий ринок горілки

Податкову міліцію ліквідовувати поки не будуть


Клименко назвав ключові фактори реформи податкової служби