У Вуглегірської ТЕС замовили теплоенергію через три дні після того, як вона згоріла

11 квiтня 11:05

Договір на постачання тепла для Світлодарської лікарні укладено через три дні після того, як Вуглегірська ТЕС згоріла. Ще через п'ять днів дані опубліковані у "Віснику державних закупівель".

 

Відділ охорони здоров'я Дебальцевської міськради Донецькій області 2 квітня уклав угоду з ВАТ "Центренерго" в особі Вуглегірської ТЕС на постачання теплової енергії та гарячої води для Світлодарської міської лікарні №2 на суму в 702 тис. грн.

Про це йдеться у "Віснику державних закупівель", повідомляють "Наші гроші".

В обґрунтуванні закупівлі вказано, що неукладення договору з Вуглегірською ТЕС на централізоване постачання пари та гарячої води призведе до припинення/обмеження пари і гарячої води Світлодарської міської лікарні №2.

"Це поставить під загрозу здоров'я і життя громадян м. Світлодарськ, призведе до відключення від систем теплопостачання соціальних об'єктів (шкіл, дитячих садків, лікарень тощо), стане причиною виникнення надзвичайних економічних і соціальних обставин, спричинить руйнування об'єкт об'єктів життєзабезпечення", - йдеться в обґрунтуванні.

Договір на постачання тепла для Світлодарської лікарні укладено через три дні після того, як Вуглегірська ТЕС згоріла. Ще через п'ять днів дані опубліковані у "Віснику державних закупівель". !zn

Читайте також:

Вуглегірська ТЕС відклала приватизацію "Центренерго"

Збитки від пожежі на Вуглегірській ТЕС склали понад 173 млн гривень

Після пожежі в Світлодарську влада перевірить всі ТЕС України