Російський мільярдер висунула в раду директорів "Аерофлоту" свого однорічного сина

26 лютого 22:19

Замість Олексія Навального Лебедєв висунув у раду директорів "Аерофлоту" свого сина Єгора, якому не виповнилося і півтора роки.

 

Російський підприємець і співвласник "Аерофлоту" Олександр Лебедєв (№89 в російському рейтингу Forbes, зі статками в 1,1 млрд доларів) висунув у раду директорів авіаперевізника свого однорічного сина Єгора.

Як йдеться в повідомленні на сайті "Аерофлоту", Національний резервний банк Лебедєва висунув у раду директорів трьох кандидатів: директора з макроекономічних досліджень ФГАОУ ВПО "Національний дослідницький університет "Вища школа економіки" Сергія Алексашенка, Лебедєва Єгора Олександровича і голову правління НРБ Андрія Манойла.

За інформацією з відкритих джерел, у Олександра Лебедєва троє синів: Євген 1980 року народження (від першого шлюбу), Микита (2009 року народження) і Єгор (народився в листопаді 2011 року). Таким чином, Єгору ще не виповнилося і півтора роки.

Зазначимо, що в червні минулого року НРБ Лебедєва, який володіє близько 15% акцій "Аерофлоту", висунув у раду директорів авіакомпанії блогера Олексія Навального.

Пізніше Навальний був обраний у раду директорів, де він планував захищати права міноритаріїв.

До нового складу ради директорів авіакомпанії Навального не перевисунули. !zn

Читайте також:

Два російських мільярдери побилися під час обговорення фінансової кризи (відео)

Число мільярдерів у Росії досягло історичного рекорду

Пінчук пожертвує половину статків на благодійність