РНБО накупила у сина заступника Клюєва автомобілів на 2,5 млн грн

27 листопада 10:30

Апарат Ради нацбезпеки і оборони під час тендерних торгів придбав 10 легкових автомобілів на суму 2,5 млн гривень. Марка авто не згадується, відомо лише те, що всі автомобілі будуть оснащені двозонним клімат-контролем, іонізатором-ароматизатором повітря, масажним сидінням водія та високоякісною акустичною системою.

 

Апарат Ради нацбезпеки і оборони 23 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Арма Моторс» на придбання десяти легкових автомобілів на суму 2,5 млн гривень.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Придбано нові автомобілі з бензиновими двигунами об'ємом 2,5 л по 250 тис гривень за штуку. Марка не повідомляється.

РНБОУ вимагала, щоб машини мали двозонний клімат-контроль, іонізатор-ароматизатор повітря, масажне сидіння водія з електрорегулюванням і функцією автозапамомінанія, обігрів передніх сидінь, зовнішні дзеркала заднього виду з функцією запам'ятовування і обігрівом, задні і передні паркувальні датчики, CD/МР3-програвач , 4 динаміки +2 високочастотних динаміки, C-box, Bluetooth.

Засновниками ТОВ «Арма Моторс» є Роман Казанка і Олександр Сівкович, син заступника секретаря РНБОУ Володимира Сівковича, який входить в керівництво Апарату РНБОУ.

Як повідомлялося, Янукович, 14 лютого, призначив першого віце-прем'єра Клюєва головою РНБО. Раїса Богатирьова, що очолювала Раду, стала міністром охорони здоров'я.

Представляючи нового секретаря РНБО, президент Віктор Янукович висловив сподівання, що Клюєв у відповідності з поставленими завданнями скоординує роботу правоохоронних органів і спецслужб. «Сподіваюся, присутні тут керівники правоохоронних органів, спеціальних служб будуть надійними ланками в цій роботі», - зазначив він. !zn

Читайте також:

«Чорноморнафтогаз» закупив обладнання у 44 рази дорожче, ніж у виробника

Ремонт альтанки на дачі Януковича обійдеться бюджету в три мільйони доларів

МВС замовило ЄДАПСу дорогезні права та свідоцтва на 113 млн грн

Прикордонники провели тендер на покупку квартир в Києві, перемогла найдорожча пропозиція