Попов для держохорони закупить автомобілів на 1,29 млн грн

28 лютого 10:25

На автомобілі держохорони при ГУ МВС України столична влада витратить 1,29 млн грн. Всього планується закупити п'ять машин.

 

Управління держохорони при ГУ МВС України в м. Києві придбає шість автомобілів Mitsubishi загальною вартістю 1,29 млн грн. Угоду за результатами тендеру укладено з ТОВ "Ніко-Україна", повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Із цих автомобілів п'ять - марки Mitsubishi ASX 1.6 MT Invite по 192 тис грн. за штуку і ще один Mitsubishi Outlander 2.4 CVT за 335 тис грн.

Останній має бути укомплектований наступним чином: шкіряний салон, електрорегульовані зовнішні дзеркала з підігрівом і дистанційним складуванням, обігрів переднього скла в зоні щіток, рейлінги на даху, датчики світла і дощу, ксенонові фари з супершироким кутом освітлення і автокорректором, омивачі фар, повністю автоматичний двозонний клімат контроль, бортовий комп'ютер з кольоровим дисплеєм, система Bluetooth з кнопками управління на кермі, круїз контроль і управління стереосистемою на кермі, камера заднього виду, преміум аудіосистема, дисплей з сенсорним управлінням, 8 динаміків.

Автомобілі придбані за кошти бюджету Києва.

Нагадаємо, раніше в цьому місяці Департамент Державної служби охорони вже замовив за рахунок місцевого бюджету два Mitsubishi Pajero Wagon 3.2 AT Ultimate по 425 тис грн./шт. Доставити їх також повинні в Київ.

Регіональні підрозділи УДСО почали масово купувати автомобілі Mitsubishi в листопаді 2012 року. Відтоді як з "Ніко-Україна" було укладено угоди на 11,90 млн грн. Придбані столичними держохоронці машини стали найдорожчими в порівнянні з тими, що раніше закуповували регіональні філії ДСО. !zn

Читайте також:

Для оздоровлення співробітників СБУ закупили ікри і м'яса на 4 млн грн

МВС накупило іномарок на 14 млн грн

Служба безпеки України купила собі найдорожчі Tоуоtа Camry