Податкова запрошує бізнес поговорити "по душам"

02 лютого 14:06

Голова Державної податкової служби закликав представників бізнесу «бути відвертими».

 

Голова ДПСУ Олександр Клименко доручив керівникам регіональних підрозділів податкової служби протягом лютого провести відкриті зустрічі з представниками підприємницької спільноти.

Як повідомляє прес-служба Державної податкової служби (ДПС) України, під час цих заходів підприємці «зможуть висловити свої побажання щодо організації роботи податкового відомства в 2012-му році, обговорити спірні питання, з’ясувати формат співробітництва з ДПСУ з урахуванням змін у законодавстві, що набрали чинності з 1 січня 2012 року».

При цьому Голова Державної податкової служби закликав представників бізнесу «бути відвертими».

«Нам не потрібні формальні заходи на кшталт «партзборів». Я акцентував увагу своїх колег на тому, що це має бути живе спілкування. У форматі прямих відповідей на гострі запитання, жвавої дискусії, плідного пошуку компромісів. Нам необхідно відчувати настрої підприємницької спільноти, їхні очікування, щоб грамотно планувати свою роботу відповідно до їхніх потреб», - підкреслив О.Клименко.

Керівник податкового відомства запевнив, що всі отримані пропозиції та зауваження будуть ретельно вивчені як в регіонах, так і центральним апаратом ДПСУ.

«Графік зустрічей – відкритий. І я прошу всіх підприємців, кому є що сказати, прийти на відверту розмову із податківцями у своєму регіоні. Тому що замовчування проблем ще ніколи не допомагало їх вирішити», - підсумував О.Клименко. !zn

Читайте також:

Бізнес назвав податки і корупцію найбільшими проблемами

Бізнесу більше заважає складна звітність, ніж високі податки, - опитування ДПСУ