Податкова пообіцяла мораторій на перевірки малого бізнесу до кінця року

23 травня 11:22

У податковій заявили, що бізнес має працювати на прибуток, тому фактичні перевірки малого бізнесу не будуть проводитися до кінця 2012 року.

 

Державна податкова служба України не буде здійснювати фактичні перевірки малого бізнесу до кінця 2012 року. Про це заявив глава ДПС Олександр Клименко під час зустрічі з підприємцями харківського торгового центру "Барабашово", повідомила прес-служба відомства.

"Фактичні перевірки малого бізнесу не будуть проводитися до кінця 2012 року. Бізнес повинен працювати на прибуток. І у зростанні цих доходів податкова служба дуже зацікавлена. Адже це - надходження до бюджету, робочі місця, здорова конкуренція. Нам немає ніякого сенсу втручатися зайвий раз в роботу бізнесу", - зазначив Клименко.

Він запевнив підприємців, що кількість планових перевірок також буде скорочуватися.

"Уже в першому кварталі цього року було проведено вдвічі менше перевірок суб'єктів малого бізнесу, ніж за аналогічний період минулого року - 1838 проти 3352 перевірок. Нагадаємо, мораторій на фактичні перевірки малого бізнесу триває другий рік поспіль", - наголошується в повідомленні.

Відзначимо, що раніше податкова служба неодноразово продовжувала мораторій на перевірки малого бізнесу. !zn

Читайте також:

Податкова каже, що майже вдвічі скоротила кількість перевірок малого бізнесу

Податківці вважають себе найменш корумпованою структурою - опитування

Інтерв'ю ZN.UA з головою податкової О.Клименком: «Моє слово ... у граніті відливається»

Податкова обіцяє перетворитися з фіскального відомства на «добру фею» для бізнесу