Перемога Обами спричинила зниження курсу долара

07 листопада 09:55

На азіатських ринках під час торгів долар щодо японської валюти знизився до чотиримісячного максимуму. На Московській біржі курс долара на початку торгів у середу також впав.

 

Курс долара на азіатських ринках 7 листопада впав після перемоги на президентських виборах чинного лідера США Барака Обами.

Під час торгів долар щодо японської валюти знизився до 79,81 єни, відступивши від чотиримісячного максимуму в 80,68 єни, встановленого минулого тижня. Пізніше курс долара трохи піднявся - до 80,14 єни.

Євро щодо американської валюти також зміцнився: вранці 7 листопада єдина валюта єврозони торгується в районі 1,288 долара. Напередодні за один євро давали близько 1,278 долара.

На Московській біржі курс долара на початку торгів у середу впав більш ніж на 17 копійок до 31,3119 рубля. Курс євро знизився майже на чотири копійки до 40,3 рубля.

Нагадаємо, за попередніми даними, чинний президент США Барак Обама переміг на президентських виборах, набравши 303 голоси вибірників при необхідних 270. Ромні вже визнав поразку і привітав Обаму з переобранням.

Фінальні результати президентських виборів у США будуть оголошені 7-го листопада. !zn

Читайте також:

Обама пообіцяв Америці настання кращих часів

Мітт Ромні визнав поразку на виборах президента США

США не будуть змінювати свою політику щодо України

Обама перемагає на президентських виборах у США